Image Pure

conceptuele fotografie
model Maude Sélia
GEEF UW IDEËEN BETEKENIS MET BEELDEN

Conceptuele fotografie zorgt ervoor dat het team van fotograaf, model aangevuld met een stylist en/of make up artiest iets neerzet wat veel meer is dan alleen mooie foto’s. Het gaat om de uitstraling en het verhaal achter de foto’s. Laat mensen met de nodige verbeelding achter de betekenis komen. We doorlopen samen de stappen van concept tot beeldbewerking, in kleur of zwart-wit.

Misschien heeft u ook een wild idee of project. Of u wilt misschien een foto als kunstwerk ophangen bij jou thuis? Of je bent artiest en wens een project uit te werken in de vorm van een samenwerking? Afhankelijk van het idee kan conceptuele fotografie zowel op TFP-basis als met vergoeding, afhankelijk van de doelstelling. Naast modellen is het natuurlijk mogelijk om ook make up artiesten of stylisten in het projectteam op te nemen. Gelet op de sterke creatieve uitvalsbasis schept dit kansen om uw idee naar wens in beeld te brengen. Vraag vrijblijvend naar meer info over de mogelijkheden van samenwerking.
Bij elke publicatie worden de namen van het team vermeld met eventuele verwijzing naar een website. Zo heeft iedereen een mooie referentie voor toekomstige projecten.

modelfotografie
model: Maude Sélia
conceptuele fotografie
model: Naomi De Blauwe

Copyrighted